CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 23, 2011

bohong sunat ~

diamlah kau penipu!!!(kasarnya..pembohong) 
bukan mahu berbohong..
tapi, sekiranya berbohong untuk menyelamatkan diri adakah itu dikira sebagai bohong??

merujuk pada http://www.iluvislam.com/v1/forum/viewthread.php?forum_id=49&thread_id=1869 tidak terdapat pun seperti kes yang saya alami..tapi saya akan menganggap ia bohong sunat kerana saya terasa diri ini terancam..(haha..perasan)..tapi betol..itu kenyataan yang saya hadapi..dengan cara memberikan statement "Saya tunangan orang" sekaligus telah menghilangkan masalah itu..hal ini kerana saya mempunyai reason yang kukuh untuk menolaknya.. mereka menilai dari sudut ke'handsome'an si dia..tetapi bagi saya tidak handsome itu bukan masalah..lagi handsome, lagi banyak masalah..takpe, abaikan faktor itu..tapi reason utama adalah, saya langsung tidak mengenali beliau..haha..tambahan pula beliau adalah orang luar..maka, sangatlah tidak wajar untuk menerima segala yang saya fikir sangat tidak tercapai dek akal kan??orang yang rekemen pon satu hal..baru jumpa saya sekali dah memandai nak rekemen kat sepupu die..tak tahu saya ni perogol bersiri ke, perampok high class ke, maen rekemen je..huhu..aishhhh..bahaya betol..huhu..kang tak pasai-pasai Puan Mama dan En Papa sembelih beliau..maka, sebelum ada sesiapa ke penjara, menjadi mangsa atau dilarikan, saya rasa baik saya putuskan demikian..haha..puas hati =)



[unexpected] : amek iktibar..jangan mesra sangat ~

6 Critique(s):

mr_bread

hahahaa...mesra alam la skali skala min oyy...blom knai dh reject...isk3~bekeng mu nih :D

BATRACHIA

haha..mu ni lg kelakar..org tu org luar kot..xperlu kenai..mmg awai2 mmg ptut da reject kot..Pn.Mama ckp, rmai lg org kt M'sia ni..huhu

mr_bread

bohhh...manusia dijadikan bermacam2 bangsa utk apa?hehe...

tp kalu awal2 niat tu xbetul molekla reject awal2...heheh

BATRACHIA

kami tak tau ape niat die..tapi biasanye mahu kerakyatan kn??huhu..no comment ~

mr_bread

ha?slalunya 'pendatang' ja yg mahu kerakyatan ni...hahahaa...ok.merbahaya.hihiii~

BATRACHIA

tau takpe..tu yg kuar ayat power tu "TAK PE, RAMAI LAGI RAKYAT MALAYSIA"..huhu

Post a Comment